© 2023  samen sterk!         Gruttoweide 37         3993 DK Houten         Tel. 06 40 60 72 05         praktijk@samen-sterk.info

Home Therapie Specialisaties De therapeut Praktische info

Contextuele therapie

Relatiehulpverlening

Luister naar jouw verhaal

Wie ben ik?


Veel mensen vragen zich af: Wie ben ik? Ben ik oké? Hoe maak ik de ander blij of kan (ik) dat eigenlijk wel? Mag ik er wel zijn? Welke betekenis heb ik of mag ik hebben?


Je kunt worstelen zonder deze vragen hardop te stellen en twijfelen aan jezelf. Je voelt je onzeker, eenzaam of soms ook uitgesloten. Wellicht denk je dat je de enige bent die dit soort vragen heeft. Er spelen tal van gevoelens of je hebt ze met allerlei goede redenen geblokkeerd. Je verlangens en dromen sudderen. Je kunt je echter onmachtig voelen. Of weinig perspectieven zien voor dat wat je verlangt.


Deze vragen hebben het nodig gehoord te worden. Tegelijk is dat kwetsbaar en heeft het veiligheid van de ander nodig. Soms is vertrouwen daarin verloren gegaan, wat moet je dan? Welke weg is er om ruimte te geven aan deze gevoelens? En kun je weer vertrouwen krijgen in jezelf? In de ander? En in het leven?


Met vragen op dit terrein wil ik je welkom heten en naast je staan om het proces wat je doormaakt te begeleiden, zodat je ruimte kunt vinden om dat wat je bezig houdt onder ogen te zien en je emoties een plek te geven.